В Луцьку пора шкільних канікул

В Луцьку пора шкільних канікул

01.04.17 10:28 0 618
Дартс — відмінний спосіб проведення дозвілля, як в приміщенні, так і під відкритим небом. Цей вид спорту приносить задоволення людям різного віку, знімає стрес і втому, розвиває влучність і твердість руки. Це гра, яка спонукає до зосередженості і виваженості рухів, концентрації уваги та терпіння. Метати дротики тільки на перший погляд просто, проте для досягнення хороших результатів потрібно набувати певних навичок. Ця гра цікава і захоплююча, ну і звичайно ж, гравців в дартс заводить і підстьобує дух змагання.

Весняні канікули тривають і разом з ними продовжується насичена спортивна програма в приміщеннях за місцем проживання комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», у яких щодня у різноманітних спортивно-масових заходах беруть участь діти та підлітки різних вікових категорій.

28 березня в приміщенні «Біла тура» (вул. Будівельників, 11) КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» відбулись міські змагання з дартсу серед команд за місцем проживання.

Захід пройшов на позитивних емоціях. Всі учасники змагань (6 команд юнаків та 6 команд дівчат) показали своє вміння та вправність в метанні дротиків і волю до перемоги.

Найбільшу кількість очок серед юнаків набрала команда «Лучеськ» (Василь Кубай, Владислав Сахнюк, Микола Стельмах, Станіслав Кирилюк). Друге місце виборола команда «Стріла» (Олександр Присяжнюк, Дмитро Сахарук, Володимир Лісіцин, Андрій Бобрик). Третьою за підсумками результатів стала команда «Атлет» (Михайло Проскуряков, Владислав Жук, Максим Стручков, Микола Брикайло).

Серед дівчат перемогу святкувала команда «Лучеськ» (Анна Михальчук, Аліна Палаєвська, Дарина Сахнюк, Анна Горкевич). Друге і третє місце посіли відповідно команди: «Олімпія» (Тетяна Заславська, Софія Чишихіна, Катерина Тульська, Марина Левківська) та команда «Стріла» (Катерина Мучак, Євгенія Тереля, Марія Наумлюк, Василина Наумлюк).

Переможці і призери були нагороджені дипломами та подарунками комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

Розслаблятись під час канікул вихованцям міського центру ніколи, адже вони готуються до міських змагань з тенісу настільного за програмою спартакіади міста, які відбудуться 30 березня.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Савчук: Україна ...
Наступна новина: Чернівці: Чемпіонат з ...

КОМЕНТАРІ