В Луцьку депутати озвучили свої запити

В Луцьку депутати озвучили свої запити

01.04.17 14:34 0 683
Останнім питанням порядку денного роботи 21-ї сесії Луцької міської ради були депутатські запити. Їх озвучили 12 обранців громади.

Так, Сергій Була просив вирішити питання з паркуванням автомобілів та розміщенням зовнішньої реклами на вулиці Лесі Українки.

У свою чергу, депутати Юлія Дацюк та Павло Данильчук піднімали питання перевірки функціонування у місті інтернет-кафе, де часто фіксуються факти ведення незаконного грального бізнесу.

Питання влаштування штучних обмежувачів швидкості на вулицях Кравчука (біля ТЦ “Слон”) та Воїнів-Інтернаціоналістів (біля ДНЗ № 19) підняв депутат Олександр Лазука. Він наголошував, що у цих місцях влаштовані пішохідні переходи, але водії не зважають на це та не зменшують швидкість. За його словами, тут часто трапляються ДТП за участю учнів НВК № 26 та дітей, які відвідують ДНЗ № 19.

Депутат Олександр Кравченко просив відремонтувати фасад навчального корпусу № 3 школи-інтернат, яка знаходиться на вулиці Дубнівській. За його словами, тут обпадає облицювальна плитка, яка може травмувати перехожих.

Також він звернув увагу на необхідність відновлення аварійної огорожі у ДНЗ № 21.

Обранець громади Богдан Богонос наголошував на тому, аби у 2017 році охопити поточним ремонтом вулицю Вишківську та однойменний провулок.

Крім того, свої запити озвучили депутати Сергій Савчук, Аркадій Соломатін, Борис Смаль, Микола Яручик, Юрій Безпятко та Майя Шостак.

Зрештою, розглянувши усі питання порядку денного, секретар міської ради Ігор Поліщук оголосив про завершення пленарного засідання 21-ї сесії міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відповіді на найчастіші ...
Наступна новина: На Вінниччині викрито ...

КОМЕНТАРІ