Лучани серед кращих на зимовому чемпіонаті України з плавання серед юніорів

Лучани серед кращих на зимовому чемпіонаті України з плавання серед юніорів

01.04.17 12:44 0 606
27-29 березня в місті Бровари, у басейні "Купава", відбувся зимовий чемпіонат України з плавання серед юніорів. Участь у змаганнях брали дівчата до 15 років та юнаки до 16 років з усієї країни.

Команду Волинської області на цих змаганнях представляли вихованці КЗ “СДЮСШОР плавання Луцької міської ради”.

Успішними були виступи наших плавців на цих змаганннях. Так Дана Ахмедова, вихованка тренера-викладача Сергія Максимюка, у дисципліні 50м брас виборола срібну медаль, а на дистанції удвічі більшій тим же стилем – бронзову медаль.

У першій десятці кращих плавців країни, показавши достойні результати, стали Станіслав Мацюк, Анастасія Дмитрієва, Каріна Сачко, Олексій Стахір.

Варто констатувати, що Анастасія Дмитрієва вперше виконала норматив кандидата у Майстри спорту.

П'ятим місцем в естафеті 4 х 100 м вільним стилем (хлопці) порадувала команда у складі: Ілля Петрочук, Олексій Стахір, Станіслав Мацюк, Антон Карасійчук.

Ще однією приємною новиною стало виконання вихованцем КЗ “СДЮСШОР плавання Луцької міської ради” Іллею Петрочуком нормативу до штатної збірної команди України з плавання на дистанції 100м вільний стиль.

За результатами усіх виступів збірна команда позашкільної установи міста, яка представляла честь області, у другій групі виборола 2 загальнокомандне місце, а серед 51 команди ДЮСШ та спортклубів у підсумку тринадцята.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів-викладачів: Олександра Сологуба, Ольгу Корець, Сергія Максимюка, Олену Наумову, Олеся Корця та Володимира Самчука з успішним виступом та зичимо нових перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ