Перше татуювання: Як вибрати крутого тату-майстра?

Перше татуювання: Як вибрати крутого тату-майстра?

03.04.17 10:24 0 980

Вибір правильного тату салону важливий настільки ж, як і вибір дизайну татуювання. При прийнятті рішення зробити перше татуювання почитайте поради, які нам надав Олександр Бахаревич - співробітник тату салону www.maruha-studio.ru.

Як тільки ви знайдете людину, якій зможете довірити таку важливу справу, як робота з вашою шкірою - ви можете планувати і саме татуювання.

Коли хтось приймає рішення зробити татуювання в перший раз, наступним логічним кроком є пошук правильного тату-майстра. Але почекайте, як ви будете це робити?! Адже зараз тату-майстрів хоч греблю гати.

Для більшості бажаючих зробити перше татуювання робота починається з пошуку хорошого тату-салону. Це прекрасний початок. У реальності, якщо ви потрапите в далеко не самий ідеальний салон, ви швидше за все опинитеся в руках не самого хорошого майстра і отже, не отримаєте татуювання своєї мрії. Як легко уникнути поширених помилок, які робить більшість людей? Відповідь проста: будьте поінформованими!!!

Основні моменти на які треба звернути увагу при виборі тату-салона

Перед тим, як зробити вибір на користь того чи іншого тату-салону, вам потрібно зважити всі за і проти. Тату-салони з високою якістю послуг і крутими майстрами, безумовно, можуть бути трохи дорожчими, але це того варте! Те що вам вдасться заощадити на татуюванні все одно не покриє незадовільний результат, вартість видалення невдалого тату і небезпеку для здоров'я. Гепатит - це не єдина інфекційна небезпека, з якою ви можете зіткнутися, тому вибирайте з розумом.

  1. Почніть з пошуку найкращого тату-салону в вашому місті. В першу вибірку повинні потрапити найстаріші і самі шановні салони татуювання. Не дарма вони найстаріші і шановні, це говорить про якість, яку ви власне і шукаєте. Підійдіть до пошуку тату-салону, як до пошуку стоматології, поліклініки, ювеліра;
  2. Безпека і чистота повинні викликати у вас найбільше занепокоєння. Найкращі салони татуювання, безумовно, з розпростертими обіймами розкажуть вам про кожен аспект процедури, безпеки і стерилізації. Чим досвідченіший салон, тим більше вони будуть вимагати від художників, які у них працюють (в роботу їх входить не тільки нанесення татуювання, а й належне обслуговування та безпека клієнта). Звичайно, схема «найстаріший = найкращий» працює не завжди. Але це найкраща відправна точка в подорож художнього самовираження. Незалежно від того, де ви в підсумку будете робити татуювання, чисте обладнання і чистий кабінет - це істотні фактори, які потрібно враховувати. Це відноситься і до стільців, і до підлоги, і до сміттєвого кошика, і до ламп, і до одноразових рукавичок і т. д... Всі, поверхні яких торкнеться клієнт або художник під час процесу вже нечисті і вважаються забрудненими;
  3. Наступний критерій, який необхідно брати до уваги при виборі татуювальника - це стилістика його робіт. Запам'ятайте, майже всі художники працюють в якомусь певному стилі. І якщо ви попросите майстра, який працює в стилі New School, зробити традиційного японського дракона або щось з ЛайнАрта, то може він звичайно і візьметься за роботу, але навряд чи результат вас влаштує. Хоча, по-справжньому хороший майстер і не візьметься за таку роботу. Запам'ятайте, хороший майстер ніколи не зробить вам погане тату в плані художніх цінностей. Якщо ваша ідея йому не подобається, він запропонує вам щось інше зі своїх ескізів або розробить ескіз спеціально під вас. Майстер з великої літери допоможе вам вибрати правильне місце для татуювання, де воно буде виглядати красиво, з урахуванням особливостей будови вашого тіла.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Как печатают этикетки?

КОМЕНТАРІ