Іван Крисак: Цього року всі сили спрямуємо на ремонт дороги «Тернопіль-Кременець-Дубно»

Іван Крисак: Цього року всі сили спрямуємо на ремонт дороги «Тернопіль-Кременець-Дубно»

05.04.17 09:28 0 471
Ремонт доріг в області пріоритетне завдання, яке перед собою ставить керівництво облдержадміністрації на чолі з головою Степаном Барною. На 2017 рік уже визначена стратегія діяльності Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, облавтодору та інших структурних підрозділів органів державної влади, які покликані забезпечувати нормальне функціонування доріг в області.

Про це, власне, зазначив на засіданні колегії Тернопільської ОДА Степан Барна. На цьому ж засіданні він закликав громадських активістів приєднатися до контролю за якістю виконання ремонтних робіт на дорогах області, а про виявленні порушення з боку ремонтників попросив повідомляти й підтверджувати фактами, щоб реагувати на них відразу, а не постфактум.

Про те, скільки коштів і на які дороги виділено, а також над чим наразі працюють дорожники розповів і перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак.

За його словами, сезон ремонтних робіт розпочався і триває вже більше місяця. На повну працює на Теребовлянщині «Деренівський асфальтобетонний завод», що є дочірнім підприємством «Тернопільського облавтодору», виробництво продукції на якому станом на збільшилося вдвічі. Щодня завод виробляє від 300 до 500 тонн асфальту. Наразі на дорогах працюють три десятки бригад, які займаються ямковим ремонтом.

Цього року, як зазначив Іван Крисак, область отримала 90 мільйонів гривень, з яких майже всі використані на утримання автомобільних шляхів та ямковий ремонт. Надалі – робота над поточним ремонтом доріг. Йдеться, перш за все, про ремонт, що розпочали торік на ділянці «Тернопіль-Кременець-Дубно».

«Цього року всі сили будуть спрямовані на ремонт дороги «Тернопіль-Кременець-Дубно», – наголосив Іван Крисак. – Наразі на це вже передбачено 140 мільйонів гривень, що насправді небагато. Основна кількість грошей – 130 мільйонів гривень, піде на будівництво даного відрізка дороги, а 10 мільйонів – на капітальний ремонт моста на шляхопроводі «Бучач-Чортків-Скала-Подільська».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У молитві за мир ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ