Через два місяці весь громадський транспорт Чернігова буде також і в режимі Online

Через два місяці весь громадський транспорт Чернігова буде також і в режимі Online

05.04.17 09:11 0 465
Від сьогоднішнього дня почався відлік 60 днів, протягом яких будуть встановлені GPS-трекери на всьому громадському транспорті Чернігова. Про це прес-службі міської ради повідомив начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Олександр Бєльський.

Як відомо, на встановлення gps-моніторингу в громадському транспорті 22 лютого управлінням транспорту та зв'язку був оголошений відкритий конкурс, на якому приймалися пропозиції від усіх бажаючих фірм. Переможцем конкурсу стала компанія ТОВ «Дозор Україна» з Житомира. Вона є лідером у галузі систем супутникового моніторингу міського пасажирського транспорту в Україні, та є розробником спеціального програмного забезпечення «DozoR». Подібні системи в різних містах України ця компанія встановлює з 2012 року.

Для мешканців і гостей Чернігова таке нововведення дасть змогу в онлайн-режимі через смартфон відстежувати місцезнаходження і фактичний час прибуття транспорту на ту чи іншу зупинку в місті. А управління транспорту та зв'язку міської ради, яке виступає організатором перевезень, отрима повний доступ до програмного комплексу DozoR, яка дасть інструменти для достовірної аналітики та оцінки ефективності маршрутизації міського транспорту. Також буде можливість за будь-який обраний період часу відстежувати переміщення транспорту, будувати звіт по пробігу, мотогодинам, про перевищення швидкості, час зупинок і стоянок, робочий час водія. Система також може будувати автоматичні звіти по невиконанню рейсів і графіків руху, що дає можливість порівняти планову та фактичну роботу як кожної одиниці міського транспорту, так і окремих перевізників. Загалом можна сказати, що в управління транспорту та зв'язку з'явиться ефективний працюючий інструмент контролю та підтвердження фактів щодо порушення графіку руху громадського транспорту.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ