У Луцьку - загальноміська толока з прибирання парків та скверів міста

У Луцьку - загальноміська толока з прибирання парків та скверів міста

05.04.17 08:07 0 603
Традиційно з настанням весни лучани все частіше виходять на вулиці міста, аби зробити їх чистими до Великодня.

у нашому місті відбулася велика загальноміська толока з прибирання парку “Дубовий гай” у мікрорайоні ЛПЗ та водоохоронної зони вздовж річки Сапалаївка від вулиці Шопена.

Разом із мешканцями мікрорайону ЛПЗ у парку “Дубовий гай” наводили лад виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Андрій Киця, депутати міської ради Євген Ткачук та Микола Романюк, працівники спеціалізованого комунального автотранспортного підприємства “Луцькспецкомунтранс”, спортивного клубу за місцем проживання “Стріла” КЗ “Спорт для всіх”, департаменту ЖКГ, а також громадських організацій. Напередодні частину парку прибрали працівники підприємства “СКФ Україна”. ж учасники толоки видаляли сухостій, зрізали непридатні гілки з дерев та кущів та збирали сміття та опале листя.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук висловив подяку за ініціативність та небайдужість до довкілля усім, хто взяв участь у толоці. “Акції із прибирання міста об'єднують громадськість у прагненні зробити Луцьк чистим. У нашому місті й надалі продовжуватимуться подібні заходи. Дякую усім, хто долучився до нас”, - акцентував він.

Кипіла робота й на території вздовж водоохоронної зони поблизу річки Сапалаївки від вулиці Шопена. Тут разом із учасниками толоки працювали заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, працівники виконавчих органів міської ради та працівники управління патрульної поліції на чолі з начальником управління Патрульної поліції міста Луцька Олександром Вовченком.

Загальноміська толока охопила й інші локації, зокрема парк імені 900-річчя Луцька, парк на вул.Карбишева на 40-му кварталі. Прибирання проводяться на територіях, прилеглих до навчальних закладів, житлових будинків, а також підприємств, установ, організацій. Також протягом минулого тижня проводилися роботи із прибирання Центрального парку імені Лесі Українки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вилучено майже 8 кг ...

КОМЕНТАРІ