«Особливі дітки» провели чудовий день у Луцькому зоопарку

«Особливі дітки» провели чудовий день у Луцькому зоопарку

05.04.17 14:35 0 605
2 квітня весь світ відзначає Міжнародний день інформування про аутизм. Цьогоріч Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді активно долучився до заходів, пов'язаних із ним.

Цього дня діти з ГО «Спілка батьків інвалідів з розладами аутичних функцій «Янголята» мали можливість відвідати КЗ «Луцький зоопарк». Також працівники комунального підприємства провели цікаву екскурсію та розповіли про кожного мешканця зоопарку. Спілкування з тваринами позитивно позначилося на настрої дітей. Продовженням свята стало смачне пригощання у сімейному кафе «Дядя Pizza», де діти у затишній атмосфері спільно з батьками мали можливість відпочити.

«Цією акцією ми мали на меті подарувати діткам хороші враження від проведеного дозвілля, адже запорукою дитячої усмішки є доброзичлива, цікава ігрова атмосфера», — сказала головний спеціаліст відділу соціальної роботи ЛМЦСССДМ Юлія Партас. Висловлюємо щиру вдячність нашим соціальним партнерам- Роману Хорзову та Андрію Котищуку, співвласникам сімейного кафе «Дядя Pizza» та Людмилі Денисенко, директору КП «Луцький зоопарк» які долучилися до організації нашої акції.

УСССДМ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Японія надала Україні 3,9 ...

КОМЕНТАРІ