Стартував Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

Стартував Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

05.04.17 12:15 0 528
З настанням сонячних весняних днів колективи підприємств, установ, закладів та організацій різних форм власності приступили до виконання робіт з упорядкування та благоустрою власних і прилеглих територій, впорядкування фасадів будівель та споруд.

В суботу, 1 квітня, у Луцьку відбулася велика загальноміська толока з прибирання парку «Дубовий гай» у мікрорайоні ЛПЗ та водоохоронної зони вздовж річки Сапалаївка від вулиці Шопена. Долучився до загальноміської толоки і комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради». Працівники центру разом з іншими учасниками толоки видаляли сухостій, зрізали непридатні гілки з дерев та кущів, збирали сміття та опале листя. Активно допомагали у корисних справах дорослих і діти, які відвідують та проводять своє дозвілля в приміщеннях «Стріла» (б-р Дружби Народів, 13а), і «Юність» (пр. Грушевського, 12) КЗ «Спорт для всіх» та юні спортсмени баскетбольного клубу «Волиньбаскет».

Також цього дня стартував і Всеукраїнський місячник з облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота».

Завдяки спільним зусиллям працівників центру та дітей проведено санітарне очищення спортивного майданчика за адресою: бульвар Дружби Народів, 11 та прилеглої до нього території від сміття і сухого хмизу.

Роботи триватимуть до кінця квітня. Їх метою є покращення умов для занять фізичною культурою та проведення активного дозвілля різних соціальних та вікових груп населення за місцем проживання.

Закликаємо керівників підприємств, установ, організацій, бізнесменів, всіх небайдужих жителів міста долучитися до прибирання спортивних майданчиків, адже спорт — це, у першу чергу, здоров'я кожного з нас та наших дітей.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ