Луцьк: цьогорічний «Кубок пам'яті Бориса Клімчука» виграла команда з Литовської Республіки

Луцьк: цьогорічний «Кубок пам'яті Бориса Клімчука» виграла команда з Литовської Республіки

05.04.17 13:27 0 490
У суботу, 1 квітня, в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі завершився XVІ-й міжнародний турнір з міні-футболу “Кубок пам'яті Бориса Клімчука” серед команд працівників засобів масової інформації. Кубок організували управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради, громадська організація “Форум українських журналістів”, спортивна Асоціація працівників засобів масової інформації Луцька, Волинська регіональна дирекція Національної телекомпанії України, Федерація футболу міста Луцька та Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Участь у турнірі брали команди “Гольф Стрім” (м.Мінськ) Республіка Білорусь, “Пресас” Литовська Республіка, “ЗМІ” та “Волонтери БФ “Волинь- 2014” (м.Луцьк).

На урочисте відкриття турніру прибули почесні гості та організатори, а саме Андрій Киця, заступник міського голови, Юрій Волинець, начальник управління з питань фізичної культури та спорту, Володимир Данилюк, голова правління “Форум українських журналістів”, Костянтин Лоцман, директор ТВО “Служба інформації”, Володимир Новосад, директор Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” а також дружина Бориса Петровича — Світлана Олексіївна та його дочки — Юлія Троц та Яна Лісіціна. Вони привітали учасників, подякували за пам'ять про шановану людину нашого краю та побажали перемог найсильнішим.

Право першого удару на початок турніру було надано онукам Бориса Петровича — Давиду та Роберту.

В одноколовому турнірі, який тримав інтригу переможця до останньої гри, перемогу виборола команда “Пресас” (Литовська Республіка). Друге місце у минулорічного переможця турніру, команди “Гольф Стрім” (м.Мінськ) Республіка Білорусь, а третє у команди "ЗМІ" (м.Луцьк). Четверте місце у команди "Волонтери" БФ "Волинь2014".

Переможці та призери турніру нагороджені кубками, дипломами, призами та медалями від організаторів.

Також спеціальними призами, які вручали дочки Бориса Петровича Клімчука, нагороджено кращих гравців турніру: "кращий воротар" - Юрій Зуборєв “Гольф Стрім” (м.Мінськ); "кращий захисник" - Дмитро Притулюк "ЗМІ" (м.Луцьк); "кращий гравець" Ярослав Кухаренко - "Волонтери" БФ "Волинь2014"; "кращий бомбардир" - Маріус Багдонас “Пресас” (Литовська Республіка).

Спеціальними призами від Федерації футболу Волині і головного тренера Луцької "Волині" Віталія Володимировича Кварцяного були нагороджені капітани команд-учасниць.

Організатори та учасники турніру висловлюють слова вдячності Благодійному фонду “Волинь-2014”, ПрАТ “Луцьксантехмонтаж № 536”, ТМ “Червона Калина” та ПАТ “Західторгхліб” ТМ Кічкарівка за сприяння у проведенні цьогорічних змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ