Аматорська баскетбольна Ліга Луцька у розпалі

Аматорська баскетбольна Ліга Луцька у розпалі

05.04.17 08:40 0 498
У неділю в спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся черговий тур Аматорської баскетбольної Ліги Луцька. Тур подарував як глядачам, так і учасникам вибухи емоцій, постійні зміни наздоганяючого, дитячі помилки, шедевральні розіграші, шалені триочкові, претензії до арбітрів, визначення переможців на останніх десяти секундах гри. А найголовніше — видовищний і результативний баскетбол.

У першій грі, лідери турнірної таблиці - луцькі “Чаклуни” приймали команду БК «Володимир» (Володимир-Волинський). Глядачі побачили надзвичайно напружений матч із боями за кожен м'яч. У перших двох десятихвилинках домінували гравці з Княжого міста, проте показавши відмінну гру у двох наступних чвертях, “Чаклуни” вирвали перемогу з рахунком 57:52 (6:10, 15:19, 15:4, 21:19) і продовжують очолювати турнірну таблицю.

Друга гра між луцькими командами БК «ЛНТУ» та БК «Старий Луцьк», незважаючи на різницю у віці гравців обох команд, була абсолютно рівною , результат неможливо було передбачити до останніх секунд гри. Перша і третя десятихвилинки за ветеранами. Проте студенти-політехівці не склали зброю, а сціпивши волю в кулак, в другій і четвертій десятихвилинках зробили очковий запас, який дозволив у підсумку довести гру до перемоги з рахунком 76:74 (14:17, 25:21, 15:18, 22:18).

Третя гра туру між командами БК «Університет» (Луцьк) та БК «SlamCity» (Ковель) не була такого напруженою, як дві попередні, проте подарувала глядачам видовищну гру. Результат гри визначила друга десятихвилинка, яку впевнено провели луцькі студенти, зробивши відрив у 16 очок. В підсумку перемога з рахунком 71:53 (13:12, 28:12, 10:10, 20:19).

Отож, після ігор недільного туру, лідерство з 13 заліковими пунктами надалі в луцьких “Чаклунів”. На одне очко менше у студентів Луцького національного технічного університету. А замикають трійку лідерів ковельський «SlamCity», в активі якого 11 очок.

Наступний тур Аматорської баскетбольної Ліги Луцька відбудеться 9 квітня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів відвідала ...
Наступна новина: Прокуратура Рівненської ...

КОМЕНТАРІ