Андрій Гижко: В рамках проведення в області двомісячника з благоустрою населених пунктів маємо очевидні позитивні зміни (+фото)

Андрій Гижко: В рамках проведення в області двомісячника з благоустрою населених пунктів маємо очевидні позитивні зміни (+фото)

05.04.17 15:58 0 561
Так прокоментував перший заступник голови ОДА під час шньої апаратної наради ситуацію із прибиранням в області після зими.

«Результати проведеної роботи досить помітні. Пересуваючись населеними пунктами області, спостерігаємо, як кипить робота. Приємно,що прибирається і розчищається територія не лише біля міста Вінниці. Тож позитивні зміни очевидні»,- підкреслив Андрій Гижко.

Директор департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури ОДА Сергій Волков поінформував присутніх на нараді, що в рамках проведення двомісячника з благоустрою Облавтодор та служба автомобільних доріг області на даний час вже провели прибирання смуг відводу протяжністю 828 км . Також ліквідовано 99 стихійних сміттєзвалищ, вивезено 1172 м . куб. сміття.

«Усі районні державні адміністрації звітують перед Департаментом ЖКГ кожні 2 дні про виконану роботу з прибирання та благоустрою територій»,- запевнив Сергій Волков.

Андрій Гижко нагадав керівникам структурних підрозділів та служб ОДА, що на 6 квітня, четвер, оголошено загальнообласний суботник : «Маємо завершити протягом поточного тижня усі заплановані роботи,щоб достойно підготуватися до Великодніх свят»,- підсумував посадовець.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: ігор Поліщук ...
Наступна новина: Вінничина: бюджетна ...

КОМЕНТАРІ