10 найдорожчих іграшок за мотивами

10 найдорожчих іграшок за мотивами "Зоряних воєн"

05.04.17 19:26 0 1117

Офіційна прем'єра фільму "Зоряні війни: Бунтар Один" відбулася рік назад, а ажіотаж навколо космічної саги не згасає по сьогодні. Любителі фільму, такі як Стів Сансвіт, можуть похвалитися величезними колекціями фігурок персонажів саги, світловими мечами та іншими атрибутами космічних воїнів. До речі, в Москві придбати іграшки на тему Зоряних війн можна в інтернет-магазині http://like-toys.ru/zvezdnyye-voyny-star-wars/. Далі ж, пропонуємо Вам дізнатися вартість найрідкісніших іграшок за мотивами "Зоряних воєн".

Колекційна фігура Обі-Вана Кенобі ($ 2000)

Було випущено всього 200 таких колекційних фігур. Обі-Ван висотою близько 1 метра виглядає неймовірно реалістично, і його легко сплутати з справжнім джедаєм.

Фігурки з висувним телескопічним світловим мечем ($ 2000 - 8000)

Це одні з найперших іграшок, випущених за мотивами кіносаги. Їх складно зараз знайти в хорошому стані. Фігурки примітні саме висувним пластиковим мечем.

Як ($ 2300)

Це фігурка персонажа "Зоряних воєн" про якого ви, можливо, навіть і не чули. Він був одним з поплічників Джабби в "Поверненні джедая". Така фігурка випускалася лише в Канаді, Австралії і Європі, і стала великою рідкістю.

Сокіл Тисячоліття від Lego ($ 4000 - 5000)

Коли компанія Lego випустила цей Святий Грааль 10 років тому, він коштував 500 доларів, зараз же ціна на цей набір зросла в 10 разів! Lego продовжує випускати все нові набори, на прилавках вже з'явилася нова версія Сокола Тисячоліття по фільму "Зоряні Війни: Пробудження Сили", але ніщо не може зрівнятися з першим і самим рідкісним набором.

Влікс ($ 6000)

Фігурка персонажа, про існування якого ви навіть не знали. Влікс Онкард був одним з лиходіїв в мультсеріалі "Дроїди". Такі фігурки були випущені в Бразилії обмеженим тиражем.

Медичні дроїди з фільму "Зоряні війни. Епізод V: Імперія завдає удару у відповідь" ($ 10000)

На початку V епізоду Люк отримує серйозне поранення і мало не вмирає від переохолодження на крижаній планеті Хот. На щастя, Хан Соло знаходить його і рятує, а повернувшись на базу, за лікування Люка беруться медичні дроїди FX-7. Ці фігурки 1980 року зараз коштують $ 10000 кожна!

Незабарвлені фігурки Боби Фетта, $ 17000

Американський підприємець Ден Колдуелл купив цей рідкісний набір фігурок за $ 17000. Фігурки примітні реактивним ранцем, який був у Боби Фетта в V епізоді кіносаги. Свого часу ці іграшки швидко зняли з виробництва через травмонебезпеку для дітей.

Фігурка Боба Фетта в непошкодженій упаковці ($ 27000)

Боб Фетт - один з найпопулярніших персонажів "Зоряних воєн". На початку року фігурка саме цього найманця в закритій упаковці була продана на аукціоні за $ 27000.

Рідкісна фігурка Бобі Фетта з реактивним ранцем ($ 50000)

Компанія Kenner зняла цю іграшку з виробництва після смертельного випадку - дитина подавилася іграшковим снарядом. Ця рідкісна фігурка дійсно добре збереглася, і є однією з найдорожчих іграшок за мотивами "Зоряних воєн".

Джава у вініловому плащі ($ 53000)

Дивно, але фігурка далеко не самого популярного персонажа виявилася найдорожчою. А примітні ці фігурки своїм рідкісним плащем: зроблений він з вінілу, а більш пізні Джави випускалися в тканинних плащах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чи є в Мінську елітне ...
Наступна новина: Світлодіодні стрічки: ...

КОМЕНТАРІ