У Вінницькому технічному коледжі відбувся військово-патріотичний захід в рамках вивчення предмету «Захист Вітчизни» (+фото)

У Вінницькому технічному коледжі відбувся військово-патріотичний захід в рамках вивчення предмету «Захист Вітчизни» (+фото)

06.04.17 08:29 0 539
У Вінницькому технічному коледжі проведено виховний захід в рамках військово-патріотичного виховання студентів із залученням представників Повітряних Сил Збройних Сил України, що брали участь у бойових діях.

У рамках заходу у холі коледжу презентовано виставку військового спорядження, особистих речей загиблих в зоні АТО військових, уламки снарядів, що прилетіли з окупованих терористами територій. Зокрема, були представлені хвостова частина снаряду «Град», протитанкова ракета «Фагот», протитанковий гранатомет.

Старший науковий співробітник музею Повітряних Сил Збройних Сил України Віктор Поденний зазначив:

«Виставка присвячена 3-й річниці з початку АТО, яка пов'язана з військовослужбовцями Повітряних Сил Збройних сил України в складі спеціального підрозділу, який носив неофіційну назву «Дика качка». В експозиції представлені оригінальні прапори зведених загонів «Київська Русь» та «Дика качка». Також ми бачимо деякі сучасні зразки озброєння, каски, бронежилети та особисті речі бійців».

З музичним вітанням виступив Центр військово-музичного мистецтва Повітряних Сил ЗСУ.

Окремо виступили представники Повітряних Сил ЗСУ, учасники бойових дій в зоні АТО, які продемонстрували відео матеріали про українських бійців в зоні АТО та хід бойових дій.

























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 90 фахівців Житомирщини з ...
Наступна новина: Чернігів: Підсумки роботи ...

КОМЕНТАРІ