Восьмого квітня у Вінниці відбудеться традиційний Великодній ярмарок (+фото)

Восьмого квітня у Вінниці відбудеться традиційний Великодній ярмарок (+фото)

06.04.17 15:05 0 501
В приміщенні обласної державної адміністрації, перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко провів нараду з керівниками профільних Департаментів з питання підготовки та проведення Великоднього ярмарку у м. Вінниці.

«8 квітня ми проводимо передпасхальний ярмарок, вінничани його дуже чекають. З досвіду проведення осінніх ярмарків впевнений, що і Великодній буде проведений на такому ж високому організаційному рівні», – зазначив Андрій Гижко.

Проходитиме Великодній ярмарок з продажу населенню сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів традиційно на території біля ТЦ «ШОК» (район «Вишенька», вул. Келецька, 176). Участь для всіх бажаючих реалізувати свою продукцію - безкоштовна.

«Вже втретє у Вінниці проводитиметься щорічний Великодній ярмарок, який працюватиме з 8:00 до 15:00 години. Всі питання пов'язані з проведенням ярмарку відпрацьовуються, для забезпечення проведення його на високому рівні. Стосовно товарних позицій – це питання контролюється, об'єми та асортимент продукції визначено», – наголосила заступник директора –начальник управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Вєга Кулявець.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях пройде ІІ ...
Наступна новина: Житомирщина: з початку року ...

КОМЕНТАРІ