Вінниччина вивчає можливості для застосування сучасних технологій очистки стічних вод (+фото)

Вінниччина вивчає можливості для застосування сучасних технологій очистки стічних вод (+фото)

06.04.17 14:37 0 465
В облдержадміністрації під головуванням заступника директора Департаменту екології та природних ресурсів ОДА Іллі Дяконовича відбулось засідання робочої групи із вивчення екологічної ситуації в мікрорайоні «Поділля» м. Вінниці.

На засідання були запрошені представники польської компанії EKO-KONSULTING – незалежної компанії з надання інженерних та консультаційних послуг із головним офісом у Варшаві.

Запрошені гості провели ґрунтовну презентацію можливостей компанії, зупинившись на важливих для співробітництва моментах та конкретних пропозиціях для м. Вінниці.

Сферою діяльності компанії EKO-KONSULTING є комунальні та промислові каналізаційні очисні споруди, каналізаційні насосні станції й каналізаційні системи, станції сегрегації й утилізації побутових та промислових твердих відходів.

Після затвердження плану робіт, консультанти EKO-KONSULTING надають увесь спектр послуг, від аналізу наявної ситуації до розробки ТЕО, тендерної документації до забезпечення авторського нагляду за будівельними роботами, монтажем обладнання.

Представники EKO-KONSULTING зазначили, що в основному, працюють з проектами в Україні, Білорусі, Киргизстані, Казахстані, Китаї, Індії, Алжирі й Туркменістані.

Партнери компанії EKO-KONSULTING нараховують більш як 50 співробітників, які здатні реалізовувати найскладніші проекти.

Як приклад, було наведено реконструкцію в 2010-2012рр. каналізаційних очисних споруд в м. Івано-Франківську та реконструкцію системи аерації біологічної очистки стічних вод в м. Кременчуг( 2011-2014рр.).

Аналізуючи ситуацію із очисткою стічних вод у м. Вінниці, фіхівці EKO-KONSULTING зазначили, що більша частина наявного очисного обладнання морально і фізично застаріло, залізобетонні конструкції вимагають капітального ремонту чи заміни . Виникає нагальна потреба запровадити нові сучасні технології, які дозволять підвищити якість очистки стічних вод, максимально прибрати неприємний запах,знизити експлуатаційні затрати та підвищити техніку безпеки на площадках КОС.

Підсумовуючи засідання, Ілля Дяконович зазначив, що робочою групою будуть розглянуті усі пропозиції, з метою відібрати для співпраці компанію, яка найбільш підходить для реалізації сучасних технологій очистки стічних вод у м. Вінниці.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завдяки програмі ...
Наступна новина: В Житомирській області до 7 ...

КОМЕНТАРІ