Адміністративні послуги мають бути доступними для жителів найвіддаленіших куточків Вінниччини - Андрій Гижко (+фото)

Адміністративні послуги мають бути доступними для жителів найвіддаленіших куточків Вінниччини - Андрій Гижко (+фото)

06.04.17 09:22 0 535
За ініціативи Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА в приміщенні Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області відбувся навчальний семінар з питання запровадження уніфікованої системи надання адміністративних послуг в рамках реалізації спільного проекту «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади».

Вітальним словом розпочав роботу семінару перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко.

«Коли розпочинався даний проект, ми прагнули йти на випередження в сфері надання адміністративних послуг. Розпочинаючи роботу з фондом «Східна Європа», ми підписали меморандум, основною метою якого було передати всі напрацювання, що вже впроваджені в місті Вінниці і поширити їх в області, аби максимально наблизити надання адмінпослуг до кожного жителя краю, незалежно від того, чи то він живе в райцентрі, чи то - в невеличкому селі. А також максимально мінімізувати вплив людського фактору на вирішення того чи іншого питання. Ми прагнемо створити усі умови, аби кожен житель міг швидко, якісно і вчасно отримати необхідну послугу», – зауважив Андрій Гижко.

З презентацією проекту виступив координатор компоненту «Е-Послуги» проекту «EGAP» Олексій Зелів'янський, який в свою чергу розповів про основні аспекти і мету роботи програми та більш детально поінформував про програмне забезпечення ЦНАПів.











































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За січень-березень 2017 ...
Наступна новина: Тернопільська міська рада ...

КОМЕНТАРІ