Платники податків Вінниччини перевищили минулорічні внески до зведеного бюджету більш ніж на 968,5 мільйонів гривень

Платники податків Вінниччини перевищили минулорічні внески до зведеного бюджету більш ніж на 968,5 мільйонів гривень

06.04.17 15:28 0 427
За перший квартал 2017 року вони перерахували до зведеного бюджету близько 2 млрд. 555,3 млн. грн. За словами начальника Головного управління ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського, минулорічні показники січня-березня перевищено більш ніж на 968,5 млн. грн.

Із загальної суми до держбюджету впродовж цього часу перераховано майже 1 млрд. 260 млн. грн. податкових платежів. Місцеві скарбниці впродовж січня березня 2017 року отримали понад 1 млрд. 295,3 млн. грн. Порівняно з минулорічним приріст склав 553,5 млн. грн. та 415 млн. грн. відповідно.

Таке збільшення надходжень, високопосадовець пояснює позитивною динамікою у сплаті основних бюджетоформуючих платежів, таких як податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок, плата за землю та екологічний податок.

Як наголошує очільник фіскальної служби області Руслан Осмоловський, стабільності у виконанні прогнозованих показників вдається досягати, насамперед, завдяки свідомому ставленню платників податків регіону до перерахування належного у казну, підвищенню мінімальних зарплат, а також посиленню заходів із легалізації доходів та детінізації економіки.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Графіки ...

КОМЕНТАРІ