У Чернівцях пройде ІІ Міжнародний авіаційно-туристичний форум

У Чернівцях пройде ІІ Міжнародний авіаційно-туристичний форум

06.04.17 15:02 0 565
7 квітня Чернівецька міська рада спільно з Асоціацією “Аеропорти України”, членом Правління якої є КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці», організовують проведення 2-го міжнародного авіаційно-туристичного форуму.

Цьогоріч на форумі будуть підняті і обговорені важливі питання, які стосуються як авіаційної так і туристичної сфери, які на сьогоднішній день тісно переплітаються і від співпраці яких залежить розвиток нашого міста. Загальною темою на форумі буде: “Перспективи розвитку пасажирських та вантажних авіаперевезень в регіональних аеропортах України”.

До участі в роботі форуму запрошуються усі, кого дана подія не залишить байдужими, кому цікаві перспективи розвитку, в першу чергу, Чернівецького аеропорту в плані ведення бізнесу, що пов'язаний з авіаперевезеннями.

Запрошуються депутати Чернівецької міської та обласної рад, які отримають змогу вникнути у всі аспекти авіаційної діяльності та впевнитись у необхідності приведення інфраструктури аеропорту до сучасних міжнародних вимог не тільки через постійне спілкування з керівництвом аеропорту а через безпосереднє спілкування з провідними фахівцями та експертами авіаційної галузі.

Під час роботи форуму, всі матимуть змогу оцінити прогрес, що відбувся за останній час в роботі аеропорту, а також почути багато цікавої інформації, стосовно існуючих рейсів та тих, які плануються в перспективі.

Довідково

І-й Міжнародний авіаційний форум «Роль аеропорту «Чернівці» в розвитку економіки та туризму в регіоні» відбувся 25 січня 2016 року. Проведення та результати роботи 1-го Форуму привернули увагу до аеропорту, кардинально змінили бачення перспектив його розвитку як у власника, у Державіаслужби та Мінінфраструктури, так і авіакомпаній, що дало змогу аеропорту знову «стати на крило», відновити регулярні перевезення та виконання чартерних туристичних авіаперевезень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ