Чернівці: У Чистий четвер на Центральній площі міста презентують «Писанковий дивосвіт»

Чернівці: У Чистий четвер на Центральній площі міста презентують «Писанковий дивосвіт»

06.04.17 13:30 0 535
Напередодні Великодніх свят у Чистий четвер 13 квітня на Центральній площі Чернівців відбудеться урочиста презентація обрядової великодньої атрибутики «Писанковий дивосвіт».

На відвідувачів свята чекає презентація «Диво-писанки» розміром 3,50 м на 2,60 м, а також чотирьох малих писанок – 60 см на 90 см. Вони стануть окрасою Великодніх свят, туристично привабливим місцем для сімейних фотографій та відео. На площі будуть представлені авторські роботи директора Будинку культури мікрорайону «Роша» Олени Нікітіної, директора Художньої школи ім. М. Івасюка Тетяни Гакман, члена обласної організації національної спілки художників України Анатолія Житарюка та викладачів Вищого професійного художнього училища №5.

Куратором презентації є директор Центру культури «Вернісаж» Лариса Куваєва. Майстри великодньої атрибутики подарують чернівчанам дивовижні витвори мистецтва, створять гарний настрій для гостей. У свою чергу на авторів писанок чекають приємні сюрпризи.

Організатори «Писанкового дивосвіту» (Управління культури міської ради за підтримки Чернівецького міського голови Олексія Каспрука) сподіваються, що присутність кожного на Центральній площі у Чистий четвер наповнить теплом щирі серця, створить прекрасну атмосферу натхнення, радості в передсвяткові Великодні дні.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У тернопільському ...
Наступна новина: На Вінниччині ...

КОМЕНТАРІ