У Волинській області прокуратура в суді вимагатиме повернення територіальній громаді незаконно наданого в оренду майна вартістю понад 230 тис грн

У Волинській області прокуратура в суді вимагатиме повернення територіальній громаді незаконно наданого в оренду майна вартістю понад 230 тис грн

06.04.17 09:13 0 465
Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до Господарського суду Волинської області з позовом в інтересах Бранівської сільської ради Горохівського району, аби повернути у власність громади частини приміщень клубів у селах Довгів та Борисковичі, які незаконно орендував місцевий підприємець.

Прокурори з'ясували, що сільською радою було укладено два договори оренди цього майна, що належить до комунальної власності територіальної громади, з підприємцем, який мав намір використовувати частини приміщень клубів у селах для розміщення магазинів.

При цьому надання комунального майна відбулося всупереч вимогам законодавства, без проведення оцінки майна та належним чином посвідчених та зареєстрованих договорів оренди, чим заподіяно шкоду інтересам територіальної громади.

Реагуючи на порушення закону, прокуратура звернулася до суду й вимагатиме повернення територіальній громаді незаконно наданих в оренду приміщень, оціночна вартість яких складає понад 230 тис. грн.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Петиція щодо ...
Наступна новина: За січень-березень 2017 ...

КОМЕНТАРІ