Спортивна радіопеленгація в Луцьку набирає обертів

Спортивна радіопеленгація в Луцьку набирає обертів

06.04.17 10:35 0 494
В місті Ужгород, в кінці березня, відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації серед дорослих, юнаків юніорів на коротких дистанціях. В чемпіонаті брали участь найсильніші спортсмени з дванадцяти областей України.

Чемпіонат проходив у чотирьох вікових категоріях ЧЖ14, ЧЖ16, ЧЖ19, ЧЖ21 і ветерани. Змагання стали першим відбірковим етапом для молодших спортсменів по відбору в збірну команду України на I-й чемпіонат Світу серед юнаків який відбудеться в червні місяці в Словаччині.

Юніори та дорослі на даних змаганнях вели боротьбу за відбір на чемпіонат Європи, який буде проходити в вересні в Литовській Республіці. Вдало виступили спортсмени міської федерації спортивної радіопеленгації Луцька, вихованці заслуженого тренера України Анатолія Долинського.

Незважаючи на складні гірські траси збірна команда міста Луцька в запеклій боротьбі посіла третє місце загальнокомандне місце, пропустивши поперед себе команди з міста Києва та Сумської області.

В особистому заліку не було рівних чемпіонці Європи, лучанці Лілії Тихій, яка в категорії юніорок 18 років посіла перше місце, а її подруга по команді Христина Мельник - бронзову нагороду.

В категорії Д14 перше місце посіла Катерина Демчук, а третє в цій категорії у Аліни Лотоцької.

В категорії юнаків Ю14 лучани Тарас Лобацький виборов друге місце, а Максим Мироненко - третє в цій категорії.

В категорії Ч16 Владислав Іщук виборов третє місце.

Серед дорослих луцькі спортсмени Ігор Долинський Ігор та Артур Шкідина відповідно посіли четверте та пяте місця.

Вітаємо луцьких спортсменів міської федерації спортивної радіопеленгації Луцька та їх наставника з вдалим медальним початком сезону і зичимо нових перемог на змаганнях різного рівнів.

Попереду підготовка юних спортсменів до другого відбіркового етапу, який буде проходити з 21 по 23 квітня цього року в Рівненській області, а у дорослих - підготовка до відбіркового старту який буде проходити з 6 по 9 травня цього року в місті Львові.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ