Луцьк - серед лідерів за темпами зростання та реєстрації ОСББ

Луцьк - серед лідерів за темпами зростання та реєстрації ОСББ

06.04.17 08:23 0 458
Відбулася нарада голів Об'єднань співвласників багатоквартирних будинків за участі секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука, директора департаменту ЖКГ Юрія Крася з питань розвитку ОСББ, підготовки міста до Великодніх свят, дотримання правил благоустрою.

Юрій Крась у вступному слові озвучив перелік проблем, які першочергово потрібно вирішити. Він акцентував на важливості прибирання не лише прибудинкових територій, а й дахів, підвалів у будинках, проведенні дератизації та дезінфекції.

Ігор Поліщук у своєму виступі зауважив, що Луцька міська рада підтримувала і надалі буде підтримувати створення і діяльність ОСББ у місті Луцьку. Він подякував учасникам наради за те, що взяли на себе відповідальність за цю важливу ділянку роботи. Висловив слова вдячності Асоціаціям і об'єднанням, окремим людям, які об'єднуються заради вирішення питань.

“ ви зможете обговорити дію Програми сприяння діяльності ОСББ на території міста Луцька та Програму відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами, а також задати запитання. Ми відкриті до конструктивного діалогу, хочемо працювати разом з вами, враховуючи ваші пропозиції. На жаль, усі ваші пропозицій виконати не зможемо, адже бюджет міської ради обмежений”, - сказав Ігор Поліщук.

На нараді прозвучала статистика, яка характеризує динаміку розвитку ОСББ у нашому місті. Зокрема, на початку 2016 року у Луцьку було 193 ОСББ, станом на їх нараховується - 325 у 365-ти будинках. Прогнозується до кінця цього року створення близько 400 ОСББ. Отож, Луцьк є одним з лідерів за темпами зростання реєстрації ОСББ. Це дуже позитивний приклад для інших міст. Ігор Поліщук запевнив, що міська рада й надалі сприятиме розвитку ОСББ.

Директор департаменту муніципальної поліції міської ради Юлія Сиротинська закликала присутніх сприяти дотриманню правил благоустрою, не дозволяти складування будівельного сміття біля сміттєвих баків, спалювання гілля на прибудинкових територіях, використання клумб під городи тощо.

Чимало запитань голів Об'єднань співвласників багатоквартирних будинків задали представнику ПАТ “Волиньгаз” щодо встановлення лічильників та обліку газу. З цієї тематики навіть вирішили провести окрему нараду.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 12 - річна чернігівська ...
Наступна новина: Чернігів: Бібліотека ім. М. ...

КОМЕНТАРІ