В Луцьку на комісії розглянули кандидатури на посади заступників міського голови

В Луцьку на комісії розглянули кандидатури на посади заступників міського голови

06.04.17 09:43 0 442
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Участь у роботі комісії взяли секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, депутати Тарас Шляхтич, Микола Дендіберін, Олександр Кравченко, Борис Смаль, Богдан Богонос. Головував на засіданні Павло Данильчук.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима повідомила, що на позачергову сесію міської ради вноситься проект рішення про звільнення заступника міського голови Андрія Киці із займаної посади на підставі написаної ним заяви про звільнення. Депутати підтримали проект рішення.

Потому депутати перейшли до розгляду питань про затвердження кандидатур на посади першого заступника міського голови та заступників міського голови, які зараз є вакантними. Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук представив на розгляд комісії кандидатури на запропоновані посади. Відтак, на посаду першого заступника міського голови пропонується голова Ківерцівської районної ради Григорій Недопад. Освітню галузь, культуру та медицину пропонують очолити Григорію Пустовіту. На питання транспортного сполучення, архітектури та соціальної сфери пропонується кандидатура Олександра Рачкова. Спортивну галузь та екологію очолюватиме Костянтин Петрочук.

“Разом із командою заступників, яку представляємо, нам вдасться провести чимало реформ, які підуть на користь місту. Сподіваюся, що згодом лучани дадуть позитивну оцінку нашій роботі”, - наголосив Ігор Поліщук. Також він додав, що кожен із запропонованих кандидатів відповідає тій посаді, на яку претендує. Так, Григорій Недопад є очільником Ківерцівської райради, тому має необхідний управлінський досвід. Григорій Пустовіт також має чималий управлінський досвід, і наразі веде активну депутатську діяльність, тому орієнтується у багатьох сферах життя міста. Олександр Рачков — професійний юрист, і за роки роботи у Луцькій міській раді він зуміє розібратися із проблематикою очолюваного ним профілю. Костянтин Петрочук цікавиться розвитком спорту у Луцьку, розбудовою та модернізацією спортивних об'єктів та вважає спортивну галузь однією із найпріоритетніших.

Після розгляду кандидатур та обговорень члени комісії більшістю голосів рекомендували підтримати проекти рішень про затвердження запропонованих кандидатур на посади заступників міського голови на позачерговій сесії міської ради.

Також депутати одноголосно підтримали проект звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та НКРЕКП з приводу скасування абонплати за газ для населення. Ініціатором звернення виступив депутат Сергій Була.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ