Члени депутатської комісії обговорили та погодили умови проекту «Енергоефективність в громадських будівлях м. Луцька»

Члени депутатської комісії обговорили та погодили умови проекту «Енергоефективність в громадських будівлях м. Луцька»

06.04.17 10:15 0 548
На засіданні постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва депутати Петро Нестерук, Вікторія Побережна, Сергій Шкода підтримали проекти рішення про звільнення заступника міського голови Андрія Киці та про затвердження Григорія Недопада першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради і заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григорія Пустовіта, Олександра Рачкова, Костянтина Петрочука.

Члени комісії також обговорили та погодили умови Попередньої Кредитної Пропозиції по проекту «Енергоефективність в громадських будівлях м. Луцька».

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова пояснила, що Луцькою міською радою отримано Попередню Кредитну пропозицію по проекту «Енергоефективність в громадських будівлях м.Луцька».

Метою Проекту є впровадження комплексу енергозберігаючих заходів, спрямованих на скорочення обсягів споживання теплової і електричної енергії та зниження бюджетних видатків на забезпечення сорока закладів бюджетної сфери енергоносіями шляхом впровадження таких заходів: модернізація системи електроосвітлення; встановлення автоматизованого ІТП; заміна/відновлення теплової ізоляції на трубопроводах; термомодернізація зовнішніх стін; заміна вікон, зовнішніх вхідних та балконних дверей; термомодернізація дахового перекриття; термомодернізація перекриття над проїздом. Розмір запозичення до п'яти мільйонів євро. Строк запозичення – 9 років з часу підписання кредитного договору. Погашення кредиту здійснюється рівними піврічними платежами, відповідно до умов кредитного договору, починаючи після завершення періоду відстрочки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ