В Луцьку депутати обговорили кандидатури претендентів на зайняття посад першого заступника та заступників міського голови

В Луцьку депутати обговорили кандидатури претендентів на зайняття посад першого заступника та заступників міського голови

06.04.17 08:02 0 427
Завтра, 6 квітня, відбудеться позачергова сесія міської ради. Напередодні пленарного засідання обранці громади працюють у складі постійних комісій.

відбулося спільне засідання трьох комісій: постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови; постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму; постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Участь у її роботі взяли депутати Алла Надточій, Микола Собуцький, Богдан Вавринюк, Майя Шостак, Тетяна Янчук, Андрій Авраменко, Олександр Лазука, Олександр Козлюк, Юрій Безпятко, Сергій Савчук, Орися Залевська, Костянтин Петрочук, Григорій Пустовіт та Анна Мовяк, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук.

Так, на порядку денному роботи були питання щодо звільнення з посади заступника міського голови Андрія Киці та призначення на посаду першого заступника та заступників міського голови Григорія Недопада, Григорія Пустовіта, Олександра Рачкова і Костянтина Петрочука.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима зауважила, що Андрій Киця написав заяву на звільнення з займаної посади. За її словами, він буде звільнений за угодою сторін.

Депутати підтримали відповідний проект рішення.

Потому, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук представив присутнім кандидатури на посади першого та заступників міського голови. Він наголосив, що у своєму виборі орієнтувався виключно на професійні та моральні якості особистостей. За його словами, він впевнений, що усі четверо кандидатур будуть корисні для територіальної громади.

Після цього депутати кожному з кандидатів задавали питання щодо бачення розвитку тієї чи іншої сфери життя Луцька. Так, їх озвучували Алла Надточій, Богдан Вавринюк, Микола Собуцький, Анна Мовяк, Олександр Козлюк, Юрій Безпятко.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наиболее частые поломки ...
Наступна новина: Делегація з Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ