Луцьк: шахи стають популярними у дітей міста

Луцьк: шахи стають популярними у дітей міста

06.04.17 09:34 0 510
В комунальному закладі «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» працює 4 шахові секції, де діти мають можливість навчитися тонкощам інтелектуальної гри. Навчання не було б таким цікавим, якби не було можливості показати свої сили та набуті знання в змаганнях, щоб поринути в азарт гри та досягнути певного результату.

Такою нагодою для юних шахістів стало проведення у нашому місті в приміщенні “Біла тура” КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» 1-2 квітня кваліфікаційного шахового турніру з нормами ІІ, ІІІ розряду, який організувало управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради. Організатори змагань ставили за мету подальший розвиток шахів в місті Луцьку, їх популяризацію, удосконалення спортивної майстерності юних шахістів та визначення переможців і призерів змагань.

Змагання проводилися у двох групах. У старшій групі з нормативом ІІ розряду грали шахісти ІІ та ІІІ розрядів, у молодшій групі з нормативом ІІІ розряду грали шахісти ІІІ та І юнацького розрядів. Змагання проходили за швейцарською системою у 9 турів.

Протягом двох турнірних днів панувала атмосфера напруженої боротьби. Були як радощі від перемог, так і розпач та навіть сльози від поразок.

За підсумками всіх турів виконали ІІІ-ій розряд і зайняли призові місця:

Єгор Сейц (1 місце), Богдан Омелюх (2 місце) і Артем Спященко (3 місце).

Другий розряд виконали, ставши переможцями:

Дмитро Дудик (1 місце), Назар Мельник (2 місце) і Володимир Степанов (3 місце).

Після завершення змагань переможці та призери отримали дипломи, медалі та призи від організаторів змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: МФК ЖитомирU19 зіграє ...

КОМЕНТАРІ