На Тернопільщині журналісти зі Сходу вивчали досвід роботи Теребовлянської територіальної громади

На Тернопільщині журналісти зі Сходу вивчали досвід роботи Теребовлянської територіальної громади

06.04.17 12:54 0 544
Теребовлянщина зустрічала журналістів із семи східних та південних областей України – Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Одеської, Сумської, Харківської та Херсонської, які завітали на Тернопільщину у рамках проекту Харківського прес-клубу «Реформи в Україні очима журналістів регіональних медіа».

Медійники ознайомилися із результатами втіленої реформи з децентралізації у Теребовлянській об'єднаній територіальній громаді, яка є однією із найбільших громад в Україні. Гостям презентовано нещодавно відкритий Центр культури і дозвілля у Лошневі. Головне завдання п'яти реформованих центрів – розвиток сільської місцевості на засадах культури, мистецтва і громадської активності.

Гості-журналісти, які приїхали з метою вивчення досвіду та поширення інформації у своєму регіоні, оглянули краєвиди нашого княжого міста з його історичними пам'ятками, побували у Теребовлянській спеціалізованій школі-ліцеї з поглибленим вивченням іноземних мов, на міському стадіоні «Колос» та ознайомилися з роботою сміттєсортувального комплексу у Плебанівці.

Медійники у рамках прес-туру також зустрілися з головою Тернопільської обласної ради Віктором Овчаруком, який розповів гостям про хід реформи з децентралізації на теренах області, презентував економічний, туристичний та духовний потенціал Тернопільщини, запросивши їх разом з представниками влади, бізнесу тих регіонів, які вони представляють, на інвестиційний форум, що відбудеться у Тернополі в травні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За принципової позиції ...
Наступна новина: Чернівці: Петиція щодо ...

КОМЕНТАРІ