Борець Андрій Антонюк повернувся до Тернополя з титулом бронзового призера Європи

Борець Андрій Антонюк повернувся до Тернополя з титулом бронзового призера Європи

06.04.17 13:57 0 598
Тернополянин Андрій Антонюк став бронзовим призером чемпіонату Європи з греко-римської боротьби серед молоді до 23 років. Такі змагання відбулись в угорському місті Сомбатхей. Збірну України на цьому турнірі представляло вісім спортсменів і в загальнокомандному заліку наша команда посіла четверте місце - повідомляє Федерація греко-римської боротьби України. В особистому заліку, окрім Андрія Антонюка, який виборов бронзову медаль у ваговій категорії 80 кг, також «бронзу» здобули Сергій Козуб (вагова категорія 66 кг) та Артур Політаєв (вагова категорія 71 кг).

Загалом Андрій Антонюк провів чотири сутички на килимах Угорщини. У першій зустрічі наш земляк здолав молдаванина Віорела Бурдуя, у другій - переміг турецького борця Бурхана Акбудака. У напівфінальному матчі тернополянин пропустив дві технічні дії шведа Кессідіса, що дало змогу супернику пройти до фіналу і завоювати "золото" чемпіонату. А у матчі за «бронзу» проти угорського атлета Петера Нагі Андрій здобув перемогу з рахунком 5:4.

Андрій Антонюк – майстер спорту України міжнародного класу, вихованець Тернопільської ДЮСШ з греко-римської боротьби, представляє обласну ШВСМ, студент ТНЕУ. Готували спортсмена до змагань заслужений тренер України Андрій Телебан та майстер спорту України міжнародного класу Віталій Ліщинський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівці: Міська рада ...

КОМЕНТАРІ