У Рівненській області два гральні заклади у м.Сарни працювати не будуть

У Рівненській області два гральні заклади у м.Сарни працювати не будуть

07.04.17 13:47 0 702
Працівниками Сарненської місцевої прокуратури спільно з управлінням захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України виявлено та припинено діяльність 2 підпільних гральних закладів, що діяли у місті Сарни.

Як повідомив виконувач обов'язків керівника Сарненської місцевої прокуратури Ярослав Баглєй, за результатами проведених 05.04.2017 оглядів за місцем розташування підпільних залів правоохоронці вилучили 10 системних блоків, інші комплектуючі, документацію «чорної бухгалтерії», яка підтверджує видатки та прибутки від ведення грального бізнесу.

На цей час органами поліції за процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури проводяться слідчі дії у розпочатому кримінальному провадженні за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття гральним бізнесом). Вживаються заходи до встановлення та притягнення до відповідальності організаторів забороненої в Україні гральної діяльності.

Сарненською місцевою прокуратурою у взаємодії з іншими правоохоронними органами й надалі вживаються системні заходи щодо виявлення та припинення діяльності незаконних гральних закладів на території населених пунктів районів, які перебувають під її юрисдикцією.

Фото з місця огляду події

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ