Місто Луцьк - лідер за підсумками минулого спортивного року

Місто Луцьк - лідер за підсумками минулого спортивного року

07.04.17 12:42 0 532
В овальному залі обласної ради відбулося засідання колегії відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, на якому було проаналізовано підсумки роботи галузі щодо реалізації державної політики з питань фізичної культури та спорту за 2016 рік та завдання на 2017 рік.

У роботі колегії брали участь заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець і голова постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім'ї, молоді спорту та туризму, голови обласних фізкультурно-спортивних товариств і відомств, керівники підвідомчих установ, федерацій з видів спорту, начальники структурних підрозділів, що реалізують державну політику у сфері фізичної культури та спорту райдержадміністрацій, міськвиконкомів, директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл, провідні спортсмени.

У доповіді начальника відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігоря Дмитришина було відзначено роботу управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради та його структурного підрозділу комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”. Також було відзначено роботу міських дитячо- юнацьких спортивних шкіл за підсумками минулого спортивного року.

Територіальна фізкультурно-спортивна організація міста Луцька була нагороджена грамотами та кубками переможців за підсумками рейтингу 2016 року з олімпійських видів спорту у міжнародних та всеукраїнських змаганнях, в обласних змаганнях, у ігрових видах спорту, зі спорту вищих досягнень та в обласній спартакіаді “Волинь спортивна 2016”.

Також у рейтингу дитячо-юнацьких спортивних шкіл області з олімпійських видів спорту в І-й групі за зайняте перше місце нагороджено КЗ “СДЮШОР плавання Луцької міської ради” (директор Віктор Самчук), а у ІІ-й групі КЗ “КДЮСШ № 1 Луцької міської ради” (директор Руслана Оксентюк) зайняв друге місце.

Вітаємо спортсменів, тренерів, директорів ДЮСШ, керівників громадських спортивних організацій та клубів за успішні виступи збірних команд та окремих спортсменів, які гідно представляли наше місто на змаганнях різних рівнів. Зичимо всім спортивного довголіття та нових перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ