Вінничина: до благодійної акції «Подорож у дитячий світ» долучились діти з Літинського району (+фото)

Вінничина: до благодійної акції «Подорож у дитячий світ» долучились діти з Літинського району (+фото)

07.04.17 13:37 0 637
На Вінниччині триває благодійна акція «Подорож у дитячий світ», яка проходить під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія.

«Хочу висловити глибоку подяку усім, хто долучився до акції,- зазначив очільник області.- Завдяки вінницькому бізнесмену і меценату Сергію Капусті та директору ігрового центру «Ігроманія» Андрію Козаку, кілька сотень дітей із сімей учасників АТО, багатодітних і малозабезпечених родин мали змогу в 2016 році поринути на один день у світ щасливого дитинства, де збуваються мрії. Тож у 2017 році ми продовжуємо благодійну акцію,надаючи змогу решті районів сформувати групи дітей , які потребують найбільшої нашої уваги і захисту».

Валерій Коровій висловив також щиру вдячність колективу «Подільського зоопарку та генеральному директору «Віноблагроліс» Анатолію Іванцю за організацію безкоштовних благодійних екскурсій до зоопарку для дітей-учасників акції «Подорож у дитячий світ».

6 квітня, розважальний центр «Ігроманія» приймав дітей з Літинського району.

«Нині, в рамках благодійної акції «Подорож у дитячий світ», ми привезли в «Ігроманію» 30 діток пільгових категорій різного віку,- коментує Наталя Романець- завідувач сектору сім'ї молоді та спорту Літинської райдержадміністрації.- Це діти учасників антитерористичної операції, воїнів, загиблих в АТО,сироти та діти,позбавлені батьківського піклування, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу, а також діти з малозабезпечених багатодітних сімей та діти-інваліди».

Начальник служби у справах дітей Літинської РДА Оксана Джигун, яка також супроводжувала дітей , висловила щиру вдячність працівникам « Ігроманії» за привітне ставлення до маленьких гостей і гарну організацію їх дозвілля.

Діти із Літинського району із задоволенням вчились кататись на роликових ковзанах, скейтах та самокатах, грали у боулінг, найменші - стрибали на батуті, змагались у різноманітних настільних іграх та опановували складні ігрові автомати. Вдячні гості швидко освоїли іграшкові «транспортні засоби», каруселі та «басейн» із кольоровими кульками.

Після розваг малюки пригощались піцою, духмяним узваром та картоплею - фрі. А завершилась шня подорож до країни дитинства відвіданням Подільського зоопарку.

У квітні місяці до благодійної акції «Подорож у дитячий світ» під патронатом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія долучаться діти вразливих категорій із Жмеринського, Іллінецького та Гайсинського районів Вінницької області.

Акція триватиме до серпня місяця 2017 року, поки діти пільгових категорій з усіх районів не побувають у дитячому світі «Ігроманії».













































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ