Вінничина: в області налагоджена системна і планомірна робота щодо фінансування видатків обласного бюджету

Вінничина: в області налагоджена системна і планомірна робота щодо фінансування видатків обласного бюджету

07.04.17 11:30 0 617
Із загального обсягу видатків 1 кварталу 2017 року (434,6 млн. грн.) за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету профінансовано 35,5 млн. грн. (8,2% загального обсягу); медичної субвенції – 198,3 млн.грн. (45,6%); додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я – 62,4 млн. грн. (14,4%); за рахунок доходів обласного бюджету – в сумі 138,4 млн. грн (31,8%).

«Це є результатом злагодженої співпраці Департаменту фінансів облдержадміністрації з галузевими головними розпорядниками коштів обласного бюджету, органами Державної казначейської служби області», - зауважив директор Департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський під час прес-конференції в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміінстрації .

За словами посадовця, в області організована планомірна робота щодо фінансування видатків обласного бюджету, що дало змогу протягом першого кварталу 2017 року забезпечити повноту та своєчасність виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та закладів, що з нього фінансуються, здійснити проведення інших передбачених захищених та невідкладних видатків.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ