На Вінниччині відбувся семінар керівників правових гуртків та клубів закладів профтехосвіти (+фото)

На Вінниччині відбувся семінар керівників правових гуртків та клубів закладів профтехосвіти (+фото)

07.04.17 12:01 0 937
Вінницький державний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів провів обласний семінар керівників правових гуртків та клубів професійно-технічних навчальних закладів на тему «Превентивне виховання в умовах валеологізації виховного процесу».

Захід відбувся 5 квітня на базі Вінницького центру професійно-технічної освіти переробної промисловості. Учасниками заходу стали 30 педагогічних працівників закладів профтехосвіти області.

Діяльність Центру презентувала Аліна Хранитель, психолог Обласного центру сімейного консультування, психологічної і психотерапевтичної корекції Вінницької обласної психоневрологічної лікарні ім. академіка О.І. Ющенка та презентувала. Крім теоретичного матеріалу психолог запропонувала учасникам декілька практичних вправ, які вони надалі зможуть використати у роботі з молоддю.

Кандидат медичних наук, керівник обласного науково-практичного центру психосоматичної медицини лікарні ім. академіка О.І. Ющенка Ірина Коваленко ознайомила слухачів з теоретичними аспектами феномену «професійного вигорання», причинами його виникнення та наслідками. Доповідач подала ряд рекомендацій та вправ для самостійної регуляції психічного стану педагога та боротьби з професійними стресами.

За результатами семінару планується проведення профілактичних та інформаційних заходів для педагогів в професійно-технічних навчальних закладах.

Вінницький державний центр естетичного виховання учнів ПТНЗ висловлює щиру подяку за надання допомоги та сприяння у проведенні обласного семінару адміністрації ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості» в особі директора Олега Савлука та заступника директора з виховної роботи Ігоря Шелепка.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині поточне ...
Наступна новина: База данных МЛМ

КОМЕНТАРІ