У Тернополі капітально відремонтували три дитячі поліклініки

У Тернополі капітально відремонтували три дитячі поліклініки

09.04.17 09:25 0 513
У четвер, 6 квітня, міський голова Сергій Надал побував в оновленому дитячому педіатричному відділенні №3, що на вул. Миру. Ця поліклініка нещодавно відновила свою роботу після капітального ремонту.

«За останній рік на ремонти приміщень дитячої комунальної лікарні та поліклінічних відділень з міського бюджету було виділено більше 2 млн. 600 тис. грн. та ще понад 1 млн. на придбання необхідного обладнання. За ці кошти капітальні ремонти проведені у поліклініці №3 на вул. Миру, поліклініках № 4 на вул. Київській та №2 на бульварі Данила Галицького. До цього часу ремонти у цих дитячих поліклініках не проводилися десятки років, - розповідає очільник Тернополя. – Символічно, що ці приміщення капітально оновилися тепер, адже на початку квітня Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня, у підпорядкуванні якої перебувають поліклініки, відзначає своє 30-річчя».

Нагадаємо, що Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня - це лікувально-профілактичний заклад, який надає амбулаторно-поліклінічну допомогу для 42,5 тис. дитячого населення Тернополя. Важливим є те, що у міській дитячій лікарні працюють одразу два відділення, де медичну допомогу отримують діти не лише з Тернополя, а й усієї області – це гематологічне та інфекційне відділення.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ