Тернополяни здобули 18 нагород чемпіонату України з лижного фристайлу

Тернополяни здобули 18 нагород чемпіонату України з лижного фристайлу

09.04.17 08:59 0 597
Шість золотих, чотири срібних та вісім бронзових нагород здобули вихованці Тернопільської СДЮСШ «Екстрім» на чемпіонаті України з лижного фристайлу, що наприкінці березня проходив у спорткомплексі «Буковель» (Івано-Франківська область). Спортсмени змагались у дисциплінах могул та паралельний могул.

Серед представників Тернопільської СДЮСШ «Екстрім» чемпіонами стали: серед дорослих – Олег Масира (ТНТУ); серед юніорів – Назар Мончак (ТВПУ №4) – дві золотих і одна срібна нагороди; серед дівчат – Віка Приймак (школа № 27) – «золото» та «бронза», Еліза Ковей (школа №28) – дві золотих нагороди. (На фото: Олег Масира, Назар Мончак, Сергій та Віка Приймаки).

Призерами змагань були: Сергій Приймак (коледж ТНТУ) – срібна та бронзова нагороди, Юлія Брудко (школа №29) – «бронза», Оленка Заяць (школа №6) – дві срібних нагороди, Дмитро Перець (школа №5) – «бронза», і по дві бронзових нагороди у Оленки Мигаль (школа № 22) та Юрія Романіва (школа №11).

До змагань спортсменів готували тренери – майстри спорту Оксана Щербанюк і Роман Кучер, а також Уляна Сохацька та Олег Масира.

Вихованці Тернопільської СДЮСШ «Екстрім» взяли участь у чемпіонаті завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації (начальник Віктор Мацикур) та управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ