На Тернопільщині перебуває Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко

На Тернопільщині перебуває Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко

09.04.17 09:36 0 533
В аеропорту «Тернопіль» приземлився літак Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка. Його зустріли голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова обласної ради Віктор Овчарук, народний депутат Тарас Юрик, міський голова Сергій Надал, керівники силових структур та інші перші особи області.

Як проанонсовано, 7 квітня Віце-прем'єр-міністр з робочим візитом перебуває у Тернопільській області. Під час візиту він ознайомиться з об'єктами інфраструктури в Козівському районі. Також візьме участь в урочистому відкритті новозбудованого спортивного майданчика, де в цей час відбуватиметься футбольний турнір. Після цього Генадій Зубко огляне новозбудований басейн Козівської ЗОШ I-III ст. №2.

Водночас він візьме участь у молебні з нагоди Благовіщення Пресвятої Богородиці. Відбудеться це у греко-католицькій церкві у Козові. Також Віце-прем'єр-міністр візьме участь у врученні пожежних авто для підрозділів управління ДСНС в Тернопільській області та сертифікатів на пожежні машини для об'єднаних територіальних громад Тернопільщини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ