На Тернопіллі у червні почне діяти закон,який взагалі унеможливить відмови ДАБІ – Олексій Кудрявцев

На Тернопіллі у червні почне діяти закон,який взагалі унеможливить відмови ДАБІ – Олексій Кудрявцев

09.04.17 10:22 0 575
У червні 2017 року вступить у дію закон, який взагалі унеможливить відмови Державної архітектурної інспекції України. Про це під час наради, перебуваючи на Тернопільщині, заявив голова Державної архітектурної інспекції України Олексій Кудрявцев.

За його словами, серйозне занепокоєння викликало зростання в Тернопільській області динаміки відмов Державної архітектурно-будівельної інспекції жителям краю в питаннях перепланування приміщень, а також початку будівельних робіт і отримання декларацій. Кількість відмов, а це близько тисячі за минулий рік, що зросло більше, ніж удвічі, – дає підстави вважати про створення штучних перешкод.

«На щастя, нам вдалося трохи врегулювати функціонування Державної архітектурної інспекції в Тернопільській області й сподіваємося, що надалі такої проблеми не виникне взагалі, – зазначив Олексій Кудрявцев. – Було звільнено старого керівника й тепер призначено тимчасово виконуючого обов'язки начальника. Бачимо, що результати по наведенню порядку вже є. Крім того, в червні 2017 року має вступити в силу закон, який дозволить взагалі перейти на нову систему роботи, де в ДАБІ буде тільки передбачено повідомлення та дозвіл, що, власне, унеможливлює відмову при поданні документів і відповідно усуне й корупційні моменти».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ