За позовом прокуратури визнано недійсними результати торгів та договір на закупівлю для Рівненської міської ради автомобіля за бюджетні кошти

За позовом прокуратури визнано недійсними результати торгів та договір на закупівлю для Рівненської міської ради автомобіля за бюджетні кошти

09.04.17 08:17 0 529
Господарським судом Рівненської області підтримано позицію органів прокуратури Рівненської області та задоволено позов до виконавчого комітету Рівненської міської ради та приватної фірми про визнання недійсними результатів процедури торгів та договору на закупівлю автомобіля «Volkswagen», вартість якого становить 400 тис грн.

Підставою для вжиття прокуратурою заходів представницького характеру стали установлені факти порушень вимог бюджетного законодавства та Закону України «Про публічні закупівлі».

Зокрема, замовником не було дотримано встановленого законодавством порядку проведення закупівлі. Крім того, технічні характеристики автомобіля, зазначені в тендерній документації, відрізнялися від технічних характеристик предмета договору на закупівлю, що є порушенням вимог ст.ст. 35,36 зазначеного Закону України. Однак, незважаючи на наявні порушення, між сторонами було укладено договір, до якого, у подальшому внесено зміни і безпідставно збільшено вартість автомобіля.

З метою захисту державних інтересів Рівненська місцева прокуратура пред'явила до суду відповідний позов, який задоволено у повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віце-прем'єр-міністр ...
Наступна новина: На Тернопіллі проекти з ...

КОМЕНТАРІ