Чернігів: Результати конкурсу на право укладення договорів оренди майна комунальної власності

Чернігів: Результати конкурсу на право укладення договорів оренди майна комунальної власності

09.04.17 08:35 0 499
6 квітня, у приміщенні фонду комунального майна Чернігівської міської ради відбувся конкурс на право укладення договорів оренди майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади м. Чернігова та перебуває на балансі управління освіти міськради.

Загалом на конкурс, який офіційно був оголошений 16 березня, було подано три заявки від фізичних осіб, які виявили бажання орендувати нежитлове приміщення, що розташоване в будівлі дошкільного навчального закладу № 32 по вул. І. Богуна, 27, для проведення занять з англійської мови та дитячого танцю з дітьми закладу (16 годин на місяць).

Конкурсна комісія, до складу якої входять депутати міської ради, начальник фінансового управління міської ради, спеціалісти фонду комунального майна та управління освіти, у присутності заявників ознайомились з пакетом документів, які вони подали для конкурсу, та визначили - хто допускається до участі у ньому.

В результаті до другого етапу конкурсу було допущено два претендента. Після проведених торгів, в ході яких зроблено 33 кроки, переможцем визначено ФОП Василюк Ірину Олександрівну. Вона запропонувала орендну плату за приміщення в розмірі 1340 грн (без ПДВ).

Довідково. Загальна площа приміщення (ДНЗ № 32 по вул. І. Богуна, 27) 84,9 кв. м, у тому числі, площа спільного користування 3,2 кв. м. Вартість цього майна згідно зі звітом про незалежну оцінку становить 324 575,00 грн без урахування ПДВ. Стартова орендна плата без ПДВ за базовий місяць оренди – лютий 2017 року, становить 300,58 грн. Вона визначена згідно з Методикою розрахунку та порядком використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, затвердженої рішенням міської ради від 30 липня 2007 року (19 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями, виходячи з орендної ставки 15%, яка враховує напрямок профільної діяльності – інші заклади і підприємства, які не увійшли до переліку.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Степан Барна: Корупція ...

КОМЕНТАРІ