Прокуратура добивається справедливого покарання порушникам Закону    За принципової позиції прокуратури,6 квітня 2017 року Апеляційним судом Закарпатської області скасовано постанову Рахівського районного суду і керівник органу місцевого самоврядування ра

Прокуратура добивається справедливого покарання порушникам Закону За принципової позиції прокуратури,6 квітня 2017 року Апеляційним судом Закарпатської області скасовано постанову Рахівського районного суду і керівник органу місцевого самоврядування ра

09.04.17 10:25 0 601
За принципової позиції прокуратури, 6 квітня 2017 року Апеляційним судом Закарпатської області скасовано постанову Рахівського районного суду і керівник органу місцевого самоврядування району за вчинене адміністративне правопорушення отримав належне покарання у виді адміністративного штрафу в розмірі 3 400 грн. Як повідомив, керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, прокуратурою здійснюється постійний аналіз стану законності у сфері запобігання корупції з метою попередження пов’язаних з корупцією правопорушень у публічній і приватній сферах суспільних відносин.

Так, за результатами розгляду в Рахівському районному суді протоколів про вчинення одним із керівників органів місцевого самоврядування району адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією (конфлікт інтересів), останнього судом визнано винним.

Проте звільнено від передбаченої законом відповідальності на підставі ст. 22 Кодексу України про адміністративні правопорушення - через малозначність. Прокуратура оскаржила в Апеляційний суд цю постанову і добилася справедливого покарання.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині визначено ...
Наступна новина: У Тернополі на масиві ...

КОМЕНТАРІ