На Вінничині до суду скеровано обвинувальний акт відносно засудженого,який видурив у громадян 60 тисяч гривень

На Вінничині до суду скеровано обвинувальний акт відносно засудженого,який видурив у громадян 60 тисяч гривень

09.04.17 08:47 0 459
Вінницькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням засудженого, який під час відбування покарання вчинив ряд кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене повторно).

Засуджений, незаконно використовуючи засоби зв’язку (мобільні телефони), сім-картки операторів телекомунікаційних мереж, телефонував на абонентські номери жителів території України та повідомляв їм завідомо неправдиві відомості про те, що їхній близький родич скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої постраждали люди, або один із близьких потрапив до поліції і у нього виникли проблеми із законом, або представлявся працівником служи безпеки «ПриватБанку» та шляхом введення в оману співрозмовників виманював у них грошові кошти.

Загалом, потерпілим, яких налічується семеро, завдано збитків на суму близько 60 тисяч гривень.

Під час досудового розслідування у засуджено вилучено мобільний телефон та сім-карту мобільного оператора, які він незаконно зберігав та використовував в умовах виправного закладу.

За вчинені злочини, зловмиснику загрожує покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представників ОТГ з ...
Наступна новина: Закарпатців,судитимуть за ...

КОМЕНТАРІ