На Вінниччині стартувала Всеукраїнська студентська олімпіада з радіотехніки (+фото)

На Вінниччині стартувала Всеукраїнська студентська олімпіада з радіотехніки (+фото)

09.04.17 09:36 0 487
5 квітня у Вінницькому національному технічному університеті відбулось урочисте відкриття Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки (ВСОРТ–2017). Позмагатись за звання найсильніших у фаховій області приїхали кращі студенти та магістранти, які вже здобули перемоги у відбіркових олімпіадах на базі вищих навчальних закладів Вінниці, Києва, Чернігова, Черкас, Харкова, Житомира, Одеси, Львова, Чернівців, Хмельницького.

Як зауважив у листі до учасників олімпіади директор департаменту науково-технічного розвитку Міністерства освіти і науки України Дмитро Чеберкус, «інженер з якісною освітою став рідкісним, але бажаним і високооплачуваним працівником на теренах нашої держави».

«Ваша діяльність, спрямована на динамічний поступ технічного і наукового потенціалу, розвиток інженерної творчості, створює надійну основу для прогресу України як сучасної промислово самодостатньої держави, сприяє утвердженню європейських норм і підходів в освітньому процесі», - зазначили У вітальному листі до учасників змагань голова Вінницької ОДА Валерій Коровій та голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник.

Департамент освіти і науки Вінницької ОДА бажає перемоги всім учасникам!



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ