У Чернівцях під егідою ЮНЕСКО проходить Міжнародна науково-практична конференція «Фізична культура і спорт: досвід та перспективи»

У Чернівцях під егідою ЮНЕСКО проходить Міжнародна науково-практична конференція «Фізична культура і спорт: досвід та перспективи»

09.04.17 16:06 0 772
У Червоній залі Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція «Фізична культура і спорт: досвід та перспективи», яка проходить під егідою ЮНЕСКО.

У пленарному засіданні взяли участь: голова оргкомітету конференції, ректор ЧНУ, професор Степан Мельничук, директор департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства Молоді та спорту України Матвій Бідний, голова Чернівецького обласного відділення НОК України, заслужений майстер спорту України Іван Гешко, начальник управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради Дмитро Макаренко, начальник управління молоді та спорту Ч конференції Ігор Наконечнийернівецької обласної державної адміністрації Богдан Вітовський, доцент, декан факультету фізичної культури і здоров'я людини ЧНУ Юрій Зорій, заступник голови оргкомітету конференції, завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Ігор Наконечний, інші учасники форуму з різних областей України, а також Румунії та Молдови.

Конференція працюватиме до 7 квітня у таких напрямах:

? Олімпійський та професійний спорт. Олімпійська освіта.

? Інноваційні біомеханічні та інформаційнітехнології у фізичній культурі і спорті.

? Фізичне виховання різних груп населення.

? Медико-біологічні основи фізичної культури та спорту.

? Теоретико-методологічні аспекти підготовки фахівців галузі фізичної культури і спорту.

? Психологічні та історичні аспекти фізичної культури і спорту.

? Науково-методичні основи здоров'я людини, рекреації та фітнесу.

? Актуальні проблеми управління навчальним процесом у фізичному вихованні.

? Проблеми формування здорового способу життя та безпеки життєдіяльності, міжнародні аспекти безпеки життєдіяльності.

учасники конференції матимуть можливість оглянути спортивно-масові заходи, присвячені Міжнародному дню спорту. Зокрема, за підтримки Чернівецької міської ради відбудуться видовищні змагання з баскетболу 3Х3.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фахівці з різних країн ...
Наступна новина: Чернівці: Результати ...

КОМЕНТАРІ