Чернівецький аеропорт єднає пасажирів з трьома тисячами аеропортів усього світу

Чернівецький аеропорт єднає пасажирів з трьома тисячами аеропортів усього світу

09.04.17 08:40 0 495
З 14 квітня авіарейс Чернівці-Київ-Чернівці виконуватиметься двічі на день, а вже з 28 квітня наше місто отримає пряме авіасполучення з італійським Бергамо. Окрім того, розглядаються можливі рейси до Ізраелю і Туреччини. Про це говорили у Ратуші на брифінгу, який пройшов у рамках Міжнародного авіаційно-туристичного форуму.

«Якби не активна позиція міста, області, керівництва аеропорту, не було б можливості пасажирам обирати авіаційне сполучення між Чернівцями і Києвом, а ще й трьома тисячами аеропартами, куди можна дістатися з Чернівців через Київ, – зазначив віце-президент МАУ з наземного обслуговування Володимир Семенченко. – Уже за тиждень з Чернівців до Києва буде два щоденних рейси. Закінчено частину реконструкції злітної смуги, що дає можливість приймати більш важкі літаки. Є попит на Ізраїль, Стамбул. Ми вже починаємо говорити про Італію. З 28 квітня двічі на тиждень курсуватиме літак між Чернівцями і Бергамо».

«Ми вдячні партнерам, які взяли на себе частину матеріальних зобов'язань в плані забезпечення тою технікою, якої у нас раніше не було, – каже директор КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» Борис Морський. – Наші працівники ведуть статистичний облік і дивляться, куди ж все-таки прямує наш пасажир і звідки прибуває до нас. Було прийняте рішення відкрити рейс на Бергаму в Італію. Адже традиційно так склалося, що дуже багато наших заробітчан там. Люди вертаються додому. Тож наразі це найпопулярніший напрямок».

«На укомплектованість аеропорту формується по відношенню до потреби, – зазначив заступник Чернівецького міського голови Володимир Середюк. – Для підтримки регулярного рейсу Чернівці-Київ-Чернівці технічне оснащення є достатнім, окрім техніки, яка дозволяє визначати зчеплення поверхні. Питання щодо закупівлі нової техніки поки що обговорюється, тому тільки за результатами обговорення на сесії ми зможемо говорити про конкретні результати.»

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Корупція ...
Наступна новина: Представників ОТГ з ...

КОМЕНТАРІ