Луцьк: «Рух заради здоров'я»

Луцьк: «Рух заради здоров'я»

09.04.17 11:23 0 605
У більшості країн вже давно зрозуміли, що здоров'я кожного громадянина – це не тільки його особиста справа, але й один з основних державних обов'язків. Здоровий громадянин формує сильну і міцну державу, яка здатна стати успішною у сучасному світі.

Для будь-якої людини найцінніше – це її здоров'я. Проте стан нашого організму залежить не тільки від щедрот природи, а й від дбайливого ставлення до свого тіла. Пам'ятайте: ніяке багатство, слава або високе становище не замінить вам радісного відчуття здорового тіла.

Для популяризації здорового способу життя в 1950 році був заснований Всесвітній день здоров'я, який відзначається щороку 7 квітня.

З нагоди Всесвітнього дня здоров'я комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» запланував з 1 по 8 квітня низку спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів «Рух заради здоров'я».

2 квітня в різних мікрорайонах міста на свіжому повітрі (площа перед входом у центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки, стадіон ЛПТУ № 9, спортивний майданчик гімназії № 21, спортивний майданчик ЗОШ № 11) відбулась загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх». Кваліфіковані інструктори провели загальнозміцнюючий комплекс вправ. На цю акцію КЗ «Спорт для всіх» щонеділі запрошує усіх небайдужих до свого здоров'я лучан.

5 квітня у міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з КЗ «Міський Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради» організували і провели міські змагання із спортивного орієнтування «Лабіринт» серед команд за місцем проживання.

Учасники (58 дітей) докладали максимум уваги і зусиль, щоб подолати перешкоди лабіринту, використовуючи карту проходили задану кількість контрольних пунктів розташованих на спеціально створеній для цього місцевості. Боротьба велась за кожну секунду, адже результат залежить тільки від швидкості руху та швидкості мислення учасника.

За результатами напруженої боротьби переможцями змагань в особистому заліку серед дівчат стали: Вікторія Шостак (команда «Лучеськ») – І місце, Анастасія Михальчук (команда «Лучеськ») – ІІ місце, Діана Андрійчук (команда «Стріла») – ІІІ місце. Серед юнаків призерами змагань стали наступні учасники: Олександр Родзь (команда «Лучеськ») – І місце, Андрій Сичевський (команда «Стріла») – ІІ місце та Максим Задерей (команда «Стріла») – ІІІ місце.

У командному заліку місця розподілились між командами КЗ «Спорт для всіх» в такому порядку: І місце у команди «Лучеськ» (провідний професіонал Наталія Зінь), ІІ місце у команди «Стріла» (провідний професіонал Галина Тимощук), ІІІ місце у команди «Атлет» (провідний професіонал Володимир Наумук).

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

Дякуємо директору КЗ «Міський Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради» Андрію Єрку за щорічну допомогу в організації та проведенні вищезгаданого заходу.

Також з нагоди Всесвітнього дня здоров'я працівники КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» провели за місцем проживання в різних мікрорайонах міста з дітьми та підлітками товариські зустрічі з волейболу, міні-футболу, тенісу настільного, рухливі ігри на свіжому повітрі та конкурси малюнку на тему «Рух заради здоров'я» на папері та асфальті.

На цьому організація і проведення заходів не закінчується. 6 квітня, розпочались змагання з волейболу серед команд (юнаки) за місцем проживання населення в рамках спартакіади міста.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Петиція щодо ...
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ