Студенти Луцького коледжу технологій,бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки - переможці спартакіадних змагань з баскетболу

Студенти Луцького коледжу технологій,бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки - переможці спартакіадних змагань з баскетболу

09.04.17 10:19 0 652
Протягом трьох днів у спортзалах ДЮСШ Луцького району та Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, збірні команди студентів та учнів луцьких ПТНЗ і ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації визначали найсильнішу баскетбольну команду юнаків у ІІІ-й групі групи.

Змагання, організаторами яких традиційно є управління з питань фізичної культури та спорту, проводилися за програмою “Спартакіади міста-2017”. Чітке кваліфіковане суддівство забезпечила Волинська обласна федерація баскетболу.

Вісім команд-учасниць до початку змагань шляхом жеребкування були розділені на дві підгрупи, які в очних поєдинках визначали місця команд. Переможцями у групі А стали команди технічного коледжу Луцького національного університету і Луцького педагогічного коледжу. В групі Б найсильнішими були команди коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки та Луцького вищого професійного училища. Саме ці команди у фінальних стикових поєдинках вели боротьбу за нагороди.

У матчі за третє місце команда педагогічного коледжу (тренер - Людмила Василевська) перемогла студентів вищого професійного училища, а у головному фіналі - студенти коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки (тренер - Андрій Ліщук) впевнено перемогли команду технічного коледжу ЛНТУ (тренер — Петро Вавринюк).

Після завершення ігор головний суддя змагань, тренер баскетбольного клубу “Волиньбаскет” Дмитро Чайковський від імені організаторів вручив нагороди переможцям та призерам.

Висловлюємо слова вдячності за сприяння у проведенні турніру директору ДЮСШ Луцького району Анатолію Фіцу, начальнику Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, полковнику Павлу Боснюку, а також компанії “Чиста вода” у місті Луцьку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у червні ...

КОМЕНТАРІ