Відгук отримання онлайн-кредиту у 3000 гривень

Відгук отримання онлайн-кредиту у 3000 гривень

09.04.17 19:31 0 1187

Ірина народилася в Харкові, але волею випадку переїхала в Київ до майбутнього чоловіка — тренера місцевої дитячої хокейної команди. Молодята ледве зводили кінці з кінцями, зарплата у обох була невеликою для північного містечка, хоч і маленького. Істотну частку сімейного бюджету з'їдала оренда квартири, інше йшло на продукти, одяг та інші дрібниці.
Днями у них з чоловіком була річниця весілля. Ірина хотіла потішити себе і коханого чимось особливим. Вона запланувала сюрприз. За її розрахунками потрібно було приблизно 3000 гривень, а з бюджету таку суму Ірина взяти не могла, адже все було розплановано по дрібницях.
Тоді вона вирішила взяти позику до зарплати, але Ірина не бачила в столиці порядної мікрофінансової організації, тому почала шукати альтернативні варіанти отримання грошей у борг в інтернеті.

Так вона дізналася про існування дистанційних позик, які видаються переказом на картку, рахунок в банку і іншими способами. Не думаючи, Ірина вирішила оформити такий мікрокредит. Ірина скористалася нашим сервісом підбору мікропозик.

Вона вибрала сайт fingo.com.ua з каталогом мікрофінансових організацій, які обіцяють видати позику будь-яким зручним способом на строк до 21 дня.

Ірина встановила бігунок калькулятора на 3 тис. грн., вибрала термін і зареєструвала особистий кабінет. Для цього вона вписала ПІБ, паспортні дані, адресу прописки, контактну інформацію. Слідом заповнила блок питань з загальною інформацією, авторизовалась в соціальних мережах і вказала своє місце розташування, відповіла на питання про КІ.

Після цього вказала відповідний спосіб отримання грошей — позика на рахунок в банку. Ірина вирішила, що так буде надійніше, та й час було в запасі. Вона вказала банківські реквізити і номер рахунку в Приватбанку, попередньо дізнавшись його на гарячій лінії банку. Після цього анкета пішла на розгляд.

Буквально через хвилину на мобільний Ірини зателефонував молодий чоловік, представився співробітником сервісу онлайн-позик, поставив кілька запитань по анкеті, запитав про роботу, сказав, що рішення буде відомо через пару хвилин.
Після дзвінка пройшло ще 3 хвилини, як прийшла СМС-ка з позитивним рішенням. Ірина акцептував договір, вказавши спеціальний код АЦП з повідомлення, після чого МФО відправила гроші вказаним способом.
На рахунок Ірини позикові кошти надійшли на другий день, ближче до вечора.

Ірина не пошкодувала, що обрала мiкрокредитную компанію в інтернеті, адже тут вона отримала швидкий онлайн-кредит на потрібну суму. Серед плюсів вона також зазначила варіативність способів погашення та отримання грошей, мінімум перевірок і просту у заповненні анкету. До недоліків віднесла процентну ставку, яка була трохи вище, ніж на вулиці.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Мини-отель: Что это такое?

КОМЕНТАРІ