Тарас Юрик: Тернопільська область вперше за 25 років - серед лідерів державотворчих процесів

Тарас Юрик: Тернопільська область вперше за 25 років - серед лідерів державотворчих процесів

12.04.17 10:47 0 449
На Тернопільщині із робочим візитом перебував Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. Він оглянув об'єкти інфраструктури в Козівському районі. Взяв участь в урочистому відкритті спортивного майданчика у Козові.

На встановлення спортивного майданчика зі штучним покриттям у Козові було виділено 698 тисяч грн у 2016 році з Фонду соціально-економічного розвитку за поданням народного депутата України Тараса Юрика. За кошти, які виділив Кабмін, біля майданчика встановили також комплекс тренажерів. Розміри футбольного майданчика становлять 22 метри ширини і 45 метрів довжини. Як зазначив Тарас Юрик, стадіон повністю адаптований під стандарти гри у міні-футбол.

«Я переконаний, що відкриття цього спортивного майданчика дасть великий поштовх до того, що ми будемо виховувати здорове покоління. Мене тішить, що на сьогоднішній день ми можемо говорити про системні події подібного характеру. Думаю, що кожен житель міста Козова може для себе чітко розуміти, що влада не приходить до вас, щоб говорити, що ми плануємо робити у найближчих 5 років. Ми приходимо до вас, щоб прозвітувати про те, що вдалось зробити», - зазначив народний депутат України Тарас Юрик. – «Наша країна, яка перебуває в стані війни, вперше отримала можливість розвивати регіони, села, селища, містечка. Держава вперше почала вкладати кошти в інфраструктуру наших територій. Ці кроки мають вселяти надію, що Україна рухається у правильному напрямку. Тернопільщина вперше за 25 років увійшла в лідери певних державотворчих процесів. в нашій області найбільша кількість об'єднаних територіальних громад в Україні і успіх проведення реформ з децентралізації вимірюємо не тільки кількісними показниками утворення ОТГ, а й якістю роботи цих громад. Це все можливо завдяки тому, що уся влада, уся команда рухається в одному напрямку».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ