Рівненщина: вилучено близько 60 кг бурштину різної фракції,який перевозили в автомобілях жителі області

Рівненщина: вилучено близько 60 кг бурштину різної фракції,який перевозили в автомобілях жителі області

12.04.17 09:46 0 706
Під час проведення 8-9 квітня 2017 року оперативних заходів у Рокитнівському та Дубровицькому районах правоохоронними органами вилучено видобутий незаконним шляхом бурштин-сирець вагою близько 60 кг, який перевозили в автомобілях жителі Рівненської області.

Так, поблизу села Золоте, що у Дубровицькому районі, було зупинено автомобіль «Део-Сенс» під керуванням 24-річного жителя м. Рівне та після поверхневого огляду багажника виявлено та вилучено близько 55 кг бурштину-сирцю, який був поміщений у мішок.

Ще одну іномарку «Шкода-Октавія» патрульні зупинили у м. Рівне та вилучили із салону понад 5 кг «сонячного каміння» різної фракції, який перевозив у пакетах житель м. Вараш.

Увесь вилучений бурштин загальною вагою близько 60 кг направлено для проведення експертизи.

За вказаними фактами розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 198 КК України (придбання, зберігання, завідомо одержаного злочинним шляхом майна).

У кримінальних провадженнях, процесуальне керівництво у яких здійснюють органи прокуратури Рівненської області, тривають слідчі дії з метою встановлення осіб, причетних до незаконного видобутку та переміщення бурштину.

Фото вилученого бурштину

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У весняному ...
Наступна новина: На Тернопільщині голова ...

КОМЕНТАРІ